Şahane Günler;)

Şahane günlerden aktaracaklarım şunlar efendim:
Intouchables - Can dostum, güzel bir Fransız filmi. Gerçek hayattan öyküler hep etkileyici oluyor zaten. Driss'in gülüşü için bile izlemeye değer sanırım. Artılarıyla eksileriyle hem gülümseten hem hüzünlendiren sıcak bir film.



Bir de müzikleri var, filmden bile daha güzel denebilir:)




Film faslını bitirdik, yeni müzikler keşfettik - ki üstteki sadece küçük bir örnektir - derken bir de baktım kim Karadeniz yollarına düşmüş de geliyor hasretle ve büyülü müziğiyle,kim? Cem Adrian! Siyah bir veda öpücüğünü pek dinleyemesem de 2007 yazı ve "Aşk bu gece şehri terk etti" albümünün şarkıları hatırına düştüm Trabzon yollarına. Garage Barı bulduk ve Cem'i beklemeye koyulduk. Ne bir eksik ne bir fazla sayı olarak mekana tam uyum sağlayan dinleyici kitlesi hoştu. Derken siyah takım elbiseli üç adam aramızdan usulca sahneye süzüldüler. Biri beyaz piyanonun başına, diğeri viyolonselin ve Cem de mikrofonun başına. Sakince hoş geldiniz sözcükleri döküldü Cem'in dudaklarından ve büyülü şarkılarını birer birer söylemeye başladı. Bir yeni bir eski laf kalabalığı yapmadan sadece müziğe ve sözlere kulak verdik. Takım elbisesinin içinde; manşetleriyle ve şıklığıyla Cem Adrian, Şahane Misafirdeki aktörlere benziyordu. Sanki yıllarca o barda kalmış da hortlayıp aramıza gelmiş gibi şarkılarıyla :)

Yüzleşmekten hiç korkmadan, kaçmadan… Her ne varsa… İyisi kötüsü. Güzeli çirkini. Siyah Bir Veda Öpücüğüyle bitmeli her şey. Üç noktalar yerine tek noktalar koymalıyım artık.
“Hoş geldin”
diyor Cem Adrian:



Güzel bir müzik ziyafetinin ardından sıcak gençlerle muhabbetler ve sabaha dostlarla güzel bir kahvaltı daha:) İlki de Azli'nin şahane balkonundaydı bu arada yazmadan edemeyeceğim. Tam da yemeğe düştüğüm bu zamanlarda harika kahvaltılar börekler çörekler tatlılar hazırlayan o minnak parmakları o canları yirim!:) 
Bu kadar güzel bir hafta sonuna ışıklarıyla neşe katan canlar ve kahkahalarımız dışında bir de güneşimiz vardı tabi ki masmavi Karadeniz'le beraber... Ha bir de aylak adamımız okumalara doyulmayan. Ee daha ne olsun!
En kötü günümüz böyle olsun!:)

Not: Klişeden ölen bile var biliyorum ama yorgunum kelimelerim de bundan nasibini alıyor:)

Ne kada da güzel çalışıyom, okuyom ben ya;)


Yorumlar

Merve E. dedi ki…
Bu geçen indirmeye çalışıp da indiremediğimiz film! İstiyorum filmi senden :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mor

Mor Menekşe Aç Dostlar ve Altın Gözlü Çocuk

Kuyara & Adako